Over ons

  • Betrouwbaar
  • Secuur
  • Zekerheid
  • Ontzorgen
  • Meedenken
Neem contact op

Waterslag heeft zich sinds de oprichting toegelegd op het reinigen van water. Het bedrijf wordt gevormd door een enthousiast en vaardig team van watertechnische experts.

Waterslag zuivert water. Op een duurzame manier, volgens uw wensen op een innovatieve manier. Wij zoeken samen met u naar de meest economische oplossing met het meest optimale resultaat. Door de technieken die wij beheersen kunnen wij u altijd maatwerk leveren waarbij uw resultaat voorop staat. Wij hebben kennis en ervaring in huis waardoor we samen met u tot de best passende oplossing kunnen komen. Snel en flexibel maar ook doordacht en maatwerkoplossingen.

Waterslag is gespecialiseerd in grondwatersaneringen op locatie. We zijn hierin uniek; er zijn in Nederland maar weinig bedrijven die zich zo gespecialiseerd hebben in grondsanering ter plekke. Ook in de industriële branche, waar moeilijk afbreekbare verontreinigingen moeten worden verwijderd, worden we ingezet. Denk hier bijvoorbeeld aan het verwijderen van oplosmiddelen, aromaten, olie, pesticiden en zware metalen.

Ook binnen de voedingsmiddelenindustrie hebben we ervaringen met het produceren van proceswater en hergebruik van afvalwater.

Veiligheid en Certificeringen  

Veilig werken zit in ons DNA. Wij zetten ons dagelijks in om het veiligheidsbewustzijn binnen ons bedrijf te vergroten en werken actief aan het verbeteren van de veiligheidsproblemen die we tegenkomen. Dit doen we niet door op abstract niveau veiligheidsprogramma’s te bepalen en op te leggen, maar door veiligheid praktisch te benaderen. Gewoon vanuit de werkvloer, waar onze medewerkers met veiligheid te maken hebben. Op deze manier maken we veiligheid tastbaar en begrijpelijk voor iedereen die bij ons werkt.   Voor onze opdrachtgevers is het van belang dat we onze prestaties kunnen bewijzen. Door het werk dat we opleveren maar ook door de wijze waarop we werken. Onze certificeringen maken onze werkwijze voor u inzichtelijk.