Home  >  Waterslag

Over Waterslag

Waterslag heeft zich sinds de oprichting in 2008 toegelegd op het reinigen water. Het bedrijf wordt gevormd door een enthousiast en vaardig team van watertechnische experts. Commercieel manager Gerard Borggreve met meer dan 30 jaar ervaring in het vakgebied: “We zijn enthousiast en gedreven met weinig overhead en daarmee flexibel en creatief. Dat pakt voor onze opdrachtgevers doeltreffend uit.”

Branches & activiteiten

Waterslag wordt ingehuurd door infra- en milieuaannemers die een bodemsanering aanpakken. Er zijn in Nederland maar weinig bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in grondsanering ter plekke, we krijgen daardoor opdrachten uit het hele land. Ook in de industriële branche, waar moeilijk afbreekbare verontreinigingen moeten worden verwijderd, worden we ingezet. Denk hier bijvoorbeeld aan het verwijderen van oplosmiddelen, aromaten, olie, pesticiden en zware metalen. Binnen de voedingsmiddelen industrie hebben we ervaringen met de behandeling van zowel haar proces als afvalwater.

Waterslag is actief voor de volgende branches:

  • Infra
  • Milieu
  • Food
  • Chemie
  • Industrie

Wij kunnen u van dienst zijn met:

 

Leg uw uitdaging aan ons voor. Wij hebben gegarandeerd een schone oplossing.

 

Voorbeeldprojecten

Grondwaterzuivering 120m³/h Gaanderen projectnaam Deze grondwaterzuiveringsinstallatie wordt gebruikt om vluchtige stoffen uit het water te halen. Daarnaast wordt het grondwater ontijzerd. Deze... Bekijk het project Ontijzeringsinstallatie 30m³/h Budel projectnaam Een ontijzeringsinstallatie is een installatie die ingezet wordt om grondwater te ontijzeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zandfilters om het... Bekijk het project